Posted by Andrew Smith

Sunday, May 13 2018

ALL TIMES LISTED BELOW ARE CEST
+1hr ahead of GMT

08:15-08:30
Parade 70 years Grand Prix Moto 1948 Celebration
09:00-09:30
Race A (10 laps or 30 minutes) Pre-war Grand Prix cars and Voiturettes
10:05-10:35
Race D (10 laps or 30 minutes) F1 Grand Prix cars (1961 - 1965)
11:10-11:40
Race B (10 laps or 30 minutes) Pre 1961- F1 and F2 Grand Prix cars
12:15-12:50
Race E (12 laps or 35 minutes) F1 Grand Prix cars (1966 - 1972)
13:05-13:20
Parade 70 years Porsche Celebration by “Chopard”
13:25-13:40
Parade F1 Heritage + Film
14:20-14:50
Race C (10 laps or 30 minutes) Sports Racing cars - front engine (1952 - 1957)
15:30-16:15
Race F (18 laps or 45 minutes) F1 Grand Prix cars (1973 - 1976)
16:50-17:35
Race G (18 laps or 45 minutes) F1 Grand Prix cars (1977 - 1980)

If something goes wrong with our Live Stream, click on the following links:

http://bit.ly/Monaco2018_YouTube

http://bit.ly/Monaco_HistoricGP_LIVE

Comments

  • Posted On May 14, 2018 by JC

    Why can’t I get this in Canada?

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Top